Antena Meniu Search
x

A murit Stephen "tWitch" Boss. Celebrul DJ al emisiunii lui Ellen DeGeneres avea 40 de ani. "Era cel mai bun soţ şi tată"

A murit Stephen "tWitch" Boss, celebrul DJ al emisiunii lui Ellen DeGeneres şi dansator care a cunoscut faima la competiţia "So You Think You Can Dance". Artistul s-a stins din viaţă la doar 40 de ani, a confirmat pentru CNN soţia acestuia, dansatoarea Allison Holker Boss.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 21:04

A murit Stephen "tWitch" Boss
A murit Stephen "tWitch" Boss - Profimedia

Stephen "tWitch" Boss a murit miercuri, la doar 40 de ani. Anunţul trist a fost confirmat chiar de soţia faimosului DJ al emisiunii lui Ellen DeGeneres. "Cu cea mai mare durere în suflet, trebuie să anunţ că soţul meu, Stephen, ne-a părăsit", a mărturisit Allison Holker Boss, la rândul ei o talentată dansatoare. "Stephen lumina fiecare cameră în care păşea. Îşi preţuia familia, prietenii şi comunitatea mai mult decât orice altceva şi dragostea era totul pentru el. Era stâlpul casei, cel mai bun soţ şi tată, dar şi un model care îşi inspira fanii", a adăugat ea.

Anunţul morţii lui Stephen "tWitch" Boss

"Să spui că a lăsat în urmă o moştenire ar fi prea puţin. Vom simţi în continuare influenţa lui pozitivă. Sunt sigură că nu va trece o singură zi fără să-i cinstesc amintirea. Vă cerem să ne respectaţi intimitatea în timpul acestor clipe grele pentru mine, dar mai ales pentru copiii noştri", a mai spus soţia lui Stephen "tWitch" Boss. Nu au fost făcute publice mai multe detalii despre cauza decesului.

Cuplul abia aniversase al nouălea an de la căsătorie, cu câteva zile înainte ca Stephen "tWitch" Boss să se stingă din viaţă. După ce vestea morţii sale s-a răspândit, reacţiile au început să curgă în valuri. "Era un suflet bun şi o persoană minunată. Aşa mi-l voi aminti pe Twitch. Inima mea e alături de familia sa, în special lângă Allison şi copiii lor superbi. Este devastator. Te iubesc şi ne va fi dor de tine", a postat pe Twitter prezentatoarea TV Loni Love.

Cine a fost Stephen "tWitch" Boss

Stephen "tWitch" Boss s-a născut în Montgomery, Alabama, iar numele său de scenă vine din copilărie, când apropiaţii l-au poreclit astfel pentru că nu putea sta liniştit. A absolvit Liceul Lee din Montgomery în anul 2000 şi a studiat dansul la Universitatea Chapman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » A murit Stephen "tWitch" Boss. Celebrul DJ al emisiunii lui Ellen DeGeneres avea 40 de ani. "Era cel mai bun soţ şi tată"