Antena Meniu Search
x

A sfârşit tragic în cea mai importantă zi din viaţa sa. Maşina unei tinere de 23 de ani a fost făcută praf în drum spre propria nuntă

O tânără de 23 de ani a murit în timp ce se îndrepta spre propria cununie civilă. Maşina în care se afla s-a făcut praf, după ce a fost lovită de un alt şofer şi scoasă de pe drum.

O tânără de 23 de ani a murit în timp ce se îndrepta spre propria cununie civilă. Maşina în care se afla s-a făcut praf, după ce a fost lovită de un alt şofer.

În urma accidentului, automobilul în care se afla Guzel Zakirova a fost scos de pe drum. Impactul a fost atât de puternic, încât tânăra viitoare mireasă a murit pe loc. 

O altă fată care se afla în maşină cu ea a fost transportată de urgenţă la spital.

Rudele tinerei au aflat cumplita veste în timp ce aşteptau ca Guzel să-şi facă apariţia la Starea Civilă, pentru a-şi lua iubitul de soţ.

Pe acelaşi subiect

Familia fetei este devastată: "Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta, iar acum eşti moartă", a spus o rudă a tinerei, la aflarea veştii.

În ziua înmormântării, logodnicul tinerei a fost ultimul care a plecat de la cimitir.

"O iubea atât de mult. Nu ştiu cum o să supravieţuiască fără ea", a spus mama lui Guzel, citată de The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » A sfârşit tragic în cea mai importantă zi din viaţa sa. Maşina unei tinere de 23 de ani a fost făcută praf în drum spre propria nuntă