Antena Meniu Search
x

A vrut să-şi facă o intrare spectaculoasă la propria NUNTĂ, dar a sfârşit pierzându-şi viaţa. MOMENTUL DRAMATIC în care o mireasă a murit în drumul spre altar

O viitoare mireasă şi-a pierdut viaţa chiar în drum spre altar. Ea a vrut să-şi facă o intrare spectaculoasă la nuntă, cu elicopterul, însă a murit într-un tragic accident aviatic.

O viitoare mireasă şi-a pierdut viaţa chiar în drum spre altar. Ea a vrut să-şi facă o intrare spectaculoasă la nuntă, cu elicopterul, însă a murit într-un tragic accident aviatic.

Elicopterul în care se afla Rosemere do Nascimento Silva s-a prăbuşit cu puţin timp înainte de a ajunge la biserica unde era aşteptată de logodnicul ei.

Alături de ea, în aparatul de zbor se afla fratele său, un pilot şi o fotografă însărcinată în luna a şasea. Cu toţii au pierit în teribilul accident.

Cu puţin timp înainte de prăbuşire, tânăra în vârstă de 22 de ani, s-a filmat la bordul elicopterului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe filmare se poate vedea cum, femeia este entuziasmată de zborul lin. La un moment dat, aparatul de zbor începe să se clatine şi să piardă altitudine.

Filmarea se încheie cu femeia căzând de pe scaunul în care era aşezată. Tragicul accident a avut loc cu puţin timp înainte de aterizare. În total, zborul nu trebuia să dureze mai mult de 15 minute.

Logodnicul său şi cei trei sute de invitaţi nu aveau nici cea mai mică idee despre surpriza plănuită de tânăra mireasă.

Bărbatul a aflat de moartea iubitei sale, chiar în faţa altarului, de la preotul care urma să îi căsătorească şi a intrat în stare de şoc.

Cauzele prăbuşirii elicopterului nu sunt cunoscute. Poliţia a lansat o anchetă, scrie The Mirror.

Citeşte şi: DE NEIMAGINAT! Ana Maria avea TUMORĂ PE CREIER, dar medicii din Bârlad i-au spus cã e ALINTATĂ şi au trimis-o acasă. La scurt timp, fata A MURIT!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » A vrut să-şi facă o intrare spectaculoasă la propria NUNTĂ, dar a sfârşit pierzându-şi viaţa. MOMENTUL DRAMATIC în care o mireasă a murit în drumul spre altar