Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident de groază în Germania. 52 de muncitori polonezi, răniți după ce un autocar, un camion și o cisternă s-au făcut praf pe A12

Accident grav pe o autostradă din Germania. Zeci de omanei au fost răniți, după ce un autobuz și un camion și o cisternă s-au făcut praf pe A12.

de Redactia Observator

la 10.05.2023 , 15:57

Prăpăd pe o autostradă din Germania. 52 de persoane au fost rănite, după ce un autobuz plin cu cetățeni polonezi, un camion și o cisternă s-au făcut izbit puternic pe autostrada A12. Potrivit primelor informații ale autorităților, 39 de persoane au fost rănite ușor, în timp ce alte 13 sunt în stare gravă, potrivit Bild.de.

52 de persoane au fost rănite în urma impactului puternic

Un purtător de cuvânt al secției de poliție responsabilă din Gorzow Wielkopolski a declarat marți agenției de presă germană din Varșovia că toți cei răniți sunt angajați ai unei companii germane. Unii dintre ei au reușit să iasă singuri dintre mormanele de fare, în timp ce alții au rămas captivi și au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a se putea salva. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit primelor informații, un camion care se îndrepta spre Berlin a încercat să schimbe benzile. A intrat într-o cisternă, apoi s-a ciocnit lateral cu autocarul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Accident de groază în Germania. 52 de muncitori polonezi, răniți după ce un autocar, un camion și o cisternă s-au făcut praf pe A12