Antena Meniu Search
x
LIVE

Accident infernal, 5 vieţi spulberate. Un SUV a fost dezmembrat de un marfar, după ce şoferul maşinii a forţat trecerea la nivel cu calea ferată, în Florida

Cinci persoane și-au pierdut viața sâmbătă seara, când un tren de marfă a intrat în coliziune cu un SUV la o trecere la nivel cu calea ferată din Florida, în sud-estul Statelor Unite, anunță AFP.

De Redactia Observator la 24.09.2023, 17:07
Accident infernal în SUA
Accident infernal în SUA - Twitter

Șoferul SUV-ului s-a apropiat de trecerea la nivel cu calea ferată din Plant City, care este marcată cu indicatoare, și și-a continuat drumul fără să se uite în ambele sensuri, a declarat șeriful Chad Chronister într-o conferință de presă.

Cinci pasageri au murit pe loc

"Conductorul trenului a făcut tot ce a putut pentru a încetini trenul" și a încercat să-l avertizeze pe șoferul mașinii, relatează Mediafax. Mașina a fost proiectată înainte de a ateriza la o anumită distanță de trecerea la nivel, a adăugat Chad Chronister.

Cinci dintre cei șapte pasageri, printre care și copii, au fost aruncați afară din mașină și au murit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Accident infernal, 5 vieţi spulberate. Un SUV a fost dezmembrat de un marfar, după ce şoferul maşinii a forţat trecerea la nivel cu calea ferată, în Florida