Antena Meniu Search
x

Actorul Bill Cobbs a murit la 90 de ani. A jucat în peste 150 de filme, printre care şi ''The Bodyguard'' cu Whitney Houston

Bill Cobbs, un remarcabil actor afro-american care a jucat în peste 150 de filme şi seriale de televiziune, a murit marţi, la vârsta de 90 de ani, a anunţat familia sa, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 09:32

- Getty Images

''Un partener îndrăgit, frate mai mare, unchi, părinte surogat, naş şi prieten, Bill şi-a celebrat recent cu bucurie cea de-a 90-a aniversare înconjurat de persoanele dragi'', a scris pe Facebook fratele lui, Thomas Cobbs, adăugând că actorul a murit ''împăcat'' în locuinţa sa din California.

Actorul şi-a început cariera la 36 de ani

De-a lungul unei cariere care a început în anii 1970, Bill Cobbs a jucat în filme precum ''The Bodyguard'', alături de Whitney Houston şi Kevin Costner, şi ''Night at the Museum'', alături de Ben Stiller.

Articolul continuă după reclamă

A avut apariţii episodice în serialul ''Walker, Texas Ranger'' şi un mic rol în serialul HBO de mare succes ''The Sopranos''. Bill Cobbs fost recompensat cu un premiu Daytime Emmy în 2020 pentru rolul interpretat în serialul canadian pentru copii ''Dino Dana''.

Bill Cobbs, născut în Cleveland, Ohio, a fost militar în Forţele Aeriene americane timp de opt ani înainte să-şi înceapă cariera actoricească, la vârsta de 36 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Stiri externe » Actorul Bill Cobbs a murit la 90 de ani. A jucat în peste 150 de filme, printre care şi ''The Bodyguard'' cu Whitney Houston