Antena Meniu Search
x

Galerie foto Alexandru, un tânăr român dat dispărut de familie în Italia, a fost găsit azi, după două săptămâni de căutări

Alexandru Isidor Negustoru, un român în vârstă de 26 de ani, a pus pe jar poliția din Italia, după ce, pe 17 iulie, a plecat de la domiciliul său din Chivasso și nu s-a mai întors. Astăzi, după două săptămâni de căutări, familia a anunțat că tânărul a fost găsit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.08.2023, 13:53

Rudele, prietenii, forțele de ordine, dar și asociația "Penelope Piemonte", care se ocupă de persoanele dispărute, l-au căutat peste tot, chiar și dincolo de graniță, în speranța că îl vor găsi.

Alexandru a fost dat dispărut în 17 iulie

quotidianocanavese.it

Găsit la Milano, adus de polițiști la Chivasso

Sâmbătă, 5 august, presa din Peninsulă a anunțat că polițiștii au dat de urma românului. Membrii familiei au comunicat că Alexandru a fost găsit la Milano, fiind însoțit la Chivasso de carabinieri. 

Nu se cunosc încă mai multe dtealii despre starea tânărului sau ce s-a întâmplat cu el în decursul celor două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Alexandru, un tânăr român dat dispărut de familie în Italia, a fost găsit azi, după două săptămâni de căutări