Antena Meniu Search
x

Video  "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt." Un pilot american a dezvăluit detaliile întâlnirii sale cu un OZN în timpul unei misiuni

Un fost pilot militar american trage un semnal de alarmă cu privire la OZN-urile din Statele Unite. Baloanele care au stârnit o adevărată isterie în ultima vreme sunt o nimica toată faţă de obiectul zburător pe care l-a văzut în timpul unei misiuni. Un cub straniu, închis într-o sferă transparentă, care a rezistat nemişcat pe cer în timp ce vântul sufla cu peste 100 de kilometri pe oră. 

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 22:49

Vezi și

Fostul pilot Ryan Graves a avut nevoie de patru ani ca să poată povesti întâmplarea din primăvara lui 2019. Obiectul zburător neidentificat i-a apărut pe radar în timpul unui zbor de antrenament. A crezut că aparatul are o eroare de funcţionare, dar câteva clipe mai târziu, a văzut un cub de culoare închisă, care plutea în aer la doar 30 de metri distanţă de ei. Viteza de reacţie l-a salvat de la un posibil impact fatal.

Ryan Graves, fost pilot al Marinei SUA: "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt. Au avut o serie de comportamente pe care nu le-am recunoscut, precum abilitatea de a sta nemişcat în aer, în vânt puternic, fără vreo platformă de susţinere, fără ajutor, şi să menţină o viteză de peste 640 de km/h, timp de câteva ore. Aeronavele noastre nu pot să facă aşa ceva."

Ryan Graves este acum inginer, după ce a fost pilot un deceniu în armata americană. Îşi aminteşte că mulţi colegi i-au povestit despre apariţii misterioase pe radarele avioanelor de luptă, din ce în ce mai multe în ultimii ani. 

Ryan Graves, fost pilot al Marinei SUA:  "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt.Am văzut lucruri mai ciudate decât un balon, pe care nu le-am putut explica. Nu numai că le vedeam şi nu le puteam identifica de la distanţă, dar foloseam o multitudine de senzori de pe aeronavele noastre şi diferite platforme care detectează aceste obiecte printr-o reţea de senzori. "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt."

Mărturisirea vine după ce, luna trecută, în decurs de o săptămâna, armata SUA a doborât 4 obiecte zburătoare. Unul dintre ele era un balon de spionaj al Chinei, celelalte trei au rămas neidentificate, însă Pentagonul spune că erau inofensive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe »  "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt." Un pilot american a dezvăluit detaliile întâlnirii sale cu un OZN în timpul unei misiuni