Antena Meniu Search
x
LIVE

Video  "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt." Un pilot american a dezvăluit detaliile întâlnirii sale cu un OZN în timpul unei misiuni

Un fost pilot militar american trage un semnal de alarmă cu privire la OZN-urile din Statele Unite. Baloanele care au stârnit o adevărată isterie în ultima vreme sunt o nimica toată faţă de obiectul zburător pe care l-a văzut în timpul unei misiuni. Un cub straniu, închis într-o sferă transparentă, care a rezistat nemişcat pe cer în timp ce vântul sufla cu peste 100 de kilometri pe oră. 

De Redactia Observator la 02.03.2023, 22:49
Vezi și

Fostul pilot Ryan Graves a avut nevoie de patru ani ca să poată povesti întâmplarea din primăvara lui 2019. Obiectul zburător neidentificat i-a apărut pe radar în timpul unui zbor de antrenament. A crezut că aparatul are o eroare de funcţionare, dar câteva clipe mai târziu, a văzut un cub de culoare închisă, care plutea în aer la doar 30 de metri distanţă de ei. Viteza de reacţie l-a salvat de la un posibil impact fatal.

Ryan Graves, fost pilot al Marinei SUA: "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt. Au avut o serie de comportamente pe care nu le-am recunoscut, precum abilitatea de a sta nemişcat în aer, în vânt puternic, fără vreo platformă de susţinere, fără ajutor, şi să menţină o viteză de peste 640 de km/h, timp de câteva ore. Aeronavele noastre nu pot să facă aşa ceva."

Ryan Graves este acum inginer, după ce a fost pilot un deceniu în armata americană. Îşi aminteşte că mulţi colegi i-au povestit despre apariţii misterioase pe radarele avioanelor de luptă, din ce în ce mai multe în ultimii ani. 

Ryan Graves, fost pilot al Marinei SUA:  "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt.Am văzut lucruri mai ciudate decât un balon, pe care nu le-am putut explica. Nu numai că le vedeam şi nu le puteam identifica de la distanţă, dar foloseam o multitudine de senzori de pe aeronavele noastre şi diferite platforme care detectează aceste obiecte printr-o reţea de senzori. "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt."

Mărturisirea vine după ce, luna trecută, în decurs de o săptămâna, armata SUA a doborât 4 obiecte zburătoare. Unul dintre ele era un balon de spionaj al Chinei, celelalte trei au rămas neidentificate, însă Pentagonul spune că erau inofensive.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe »  "Am avut de a face cu lucruri despre care nu ştim exact ce sunt." Un pilot american a dezvăluit detaliile întâlnirii sale cu un OZN în timpul unei misiuni