Antena Meniu Search
x

Video Americanii vorbesc despre OZN-uri, fără să le denumească exact. Peste 140 de cazuri semnalate de piloţi începând cu 2004

După o jumătate de secol, Congresul Statelor Unite a redeschis audierile publice pe tema OZN-urilor! Totuşi, americanii preferă să le numească "fenomene aeriene neidentificate", mai ales că - în trecut - multe dintre apariţiile bizare au fost catalogate drept gaze de mlaştină sau chiar baloane meteorologice dezumflate.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 08:43

Vezi și

În orice caz, specialiştii au întocmit un raport care a documentat peste 140 de cazuri de astfel de fenomene, remarcate de piloţii Statelor Unite începând cu anul 2004. Cu toate acestea, documentul la care lucrat ani la rând, nu a menţionat nicio secundă noţiunea de navă spaţială extraterestră.

"Dacă Fenomenele Aeriene Neidentificate reprezintă, într-adevăr, o potențială amenințare la adresa securității noastre, atunci dotările, sistemele, procedurile și sursele pe care le folosim pentru a observa, înregistra și studia sau analiza aceste fenomene trebuie clasificate la niveluri adecvate. Nu vrem, nu vrem ca potenţialii noştri adversari să știe exact ce suntem capabili să vedem sau să înțelegem sau cum ajungem la concluziile la care ajungem. Prin urmare, dezvăluirile publice trebuie analizate cu atenție, de la caz la caz", a declarat Scott Bray, director adjunct al Serviciilor de Informații Navale .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Americanii vorbesc despre OZN-uri, fără să le denumească exact. Peste 140 de cazuri semnalate de piloţi începând cu 2004