Antena Meniu Search
x

Foto Anais, o artistă populară pe rețelele de socializare, a murit la doar 21 de ani într-un cumplit accident rutier, în Franţa

Extrem de apreciată pe reţelele de socializare şi cu o carieră în plin avânt, totul s-a sfârşit pentru Anaïs Robin, o cântăreață populară din Franţa, care s-a stins la doar 21 de ani, într-un cumplit accident rutier.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 17:50

Incidentul a avut loc sâmbătă, în orașul Baisieux, în jurul orei 4 dimineața. Mașina tinerei a lovit un copac pe marginea drumului. Pompierii din Villeneuve-d'Ascq (Nord), precum și o echipă de la SMUR au intervenit, dar nu au mai putut face nimic decât să constate decestul artistei, scrie Le Parisien.

A murit la doar 21 de ani

Anaïs abia îşi lansase cariera muzicală. Videoclipul său muzical „Un Autre” a acumulat 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube în doar opt luni. Tânăra a fost foarte populară pe rețelele de socializare, cu aproape 500.000 de abonați pe TikTok și 140.000 pe Instagram.

Echipa de producție a cântăreței a ținut să-i aducă un omagiu, într-un mesaj emoţionant difuzat duminică. „Anaïs a fost o persoană iubită și apreciată de toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște. Zâmbetul ei strălucitor, bunătatea și vocea ei vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. În această perioadă dificilă, suntem alături de familie şi cei dragi. Le împărtășim durerea și le oferim tot sprijinul în această grea încercare. Între timp, onorăm memoria Anaïs și ne amintim cu afecțiune de momentele prețioase petrecute alături de ea în studio, în timpul filmărilor... Odihnește-te în pace, Anaïs. Vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, a scris echipa de producție.

De la anunțarea morții sale, pe rețelele de socializare s-au adunat sute de mesaje de condoleanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Anais, o artistă populară pe rețelele de socializare, a murit la doar 21 de ani într-un cumplit accident rutier, în Franţa