Antena Meniu Search
x

Video Apartamentul de lux al Rujei Ignatova din Londra, scos la vânzare. Regina Criptomonedelor, printre cei mai căutați fugari din lume

Se vinde apartamentul din Londra al unuia dintre cei mai căutaţi fugari din lume. Ruja Ignatova a dispărut în 2017 în urma unei escrocherii cu criptomonede din care s-a ales cu 3,6 miliarde de euro.

de Redactia Observator

la 20.01.2023, 20:40

Vezi și

Supranumită Regina Criptomonedelor, avocata în vârstă de 42 de ani şi fondatoarea OneCoin, a revendicat acum un apartament luxos în Kensington, în capitala Angliei, în valoare de 12,6 milioane de euro.

A dispărut fără urmă

Ignatova se află pe lista celor mai căutate 10 persoane de către FBI, iar pentru capturarea ei este oferită o recompensă de 100.000 de dolari. Ignatova ajuns şi în Bucureşti în 2016, la un eveniment de prezentare a sistemului OneCoin, desfășurat la Romexpo.

Bulgăroaica fost văzută ultima dată în public în 2017, când a zburat din Sofia, Bulgaria la Atena, moment în care a dispărut din lumina reflectoarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Apartamentul de lux al Rujei Ignatova din Londra, scos la vânzare. Regina Criptomonedelor, printre cei mai căutați fugari din lume