Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Armata britanică nu poate opri o invazie - declarație șocantă a ministrului Apărării de la Londra

Ministrul britanic al Apărării, John Healey, a făcut o remarcă îngrijorătoare pentru una dintre cele mai mari forţe NATO: Armata este atât de epuizată încât ar putea efectua „operațiuni”, dar nu ar putea împiedica un inamic să invadeze ţara.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 15:59

Armata britanică nu poate opri o invazie - declarație șocantă a ministrului Apărării de la Londra Armata britanică nu poate opri o invazie - declarație șocantă a ministrului Apărării de la Londra - Facebook

Forțele armate ale Marii Britanii nu sunt pregătite să evite o invazie, a avertizat secretarul Apărării de la Londra, citat de The Independent. Este cea mai gravă evaluare de până acum a capacității de apărare a Regatului Unit.

Iată ce a spus ministrul, într-o perioadă în care la Londra laburiștii încearcă să arate moștenirea îngrozitoare pe care au lăsat-o conservatorii: „Marea Britanie, la fel ca multe alte națiuni, a devenit în esență foarte calificată și gata să conducă operațiuni militare. Ceea ce nu suntem pregătiţi să facem este să luptăm. Dacă nu suntem pregătiți să luptăm, nu suntem capabili să descurajăm” un inamic care ar vrea să invadeze.

Citeşte informaţiile integral in articolul publicat de spotmedia.ro

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Ştiri externe » Armata britanică nu poate opri o invazie - declarație șocantă a ministrului Apărării de la Londra