Antena Meniu Search
x

Video Armata Rusiei a scăpat un tanc de luptă pe șosea. Mastodontul de 40 de tone s-a răsturnat și a făcut gaură în asfalt

Imagini rare au fost filmate pe o șosea din Rusia, unde un tanc blindat de luptă a căzut de pe o platformă și s-a răsturnat printre mașinile aflate în trafic. Mastodontul de 40 de tone a făcut gaură în asfalt iar imaginile sunt spectaculoase.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.07.2021, 18:02

Armata Rusiei a scăpat un tanc de luptă pe șosea. Mastodontul de 40 de tone s-a răsturnat și a făcut gaură în asfalt
Armata Rusiei a scăpat un tanc de luptă pe șosea. Mastodontul de 40 de tone s-a răsturnat și a făcut gaură în asfalt - captura video

Armata rusă a răsturnat accidental un tanc de luptă de 40 de tone, în timp ce îl transporta pe o stradă din Yuzhno-Sakhalinsk, regiunea Sahalin, la 9.000 de kilometri est de Moscova.

Așa cum reiese din imaginile postate pe Internet, tancul de luptă s-a răsturnat și a rămas pe mijlocul șoselei, cu șenilele în sus, printre celelalte mașini aflate în trafic. 

„Ai avut noroc. Aproape a dat peste mașină“, îi spune cel care filmează imaginile unui șofer încă în stare de șoc, potrivit themoscowtimes.com.

Pe acelaşi subiect

Nu au fost raportate persoane rănite în incident.

Postul Sakhalin.info a publicat ulterior imagini cu soldați ajutați de echipamente grele pentru a readuce tancul de luptă pe propriile... șenile.

Potrivit Forțelor Armate Ruse, respectivul tanc de luptă T-80, care costă 3 milioane de dolari, nu a suferit daune majore. Vinovat pentru accident a fost găsit șoferul care transporta tancul și care ”a permis ca tancul T-80 să se răstoarne de pe o platformă pe carosabil”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Armata Rusiei a scăpat un tanc de luptă pe șosea. Mastodontul de 40 de tone s-a răsturnat și a făcut gaură în asfalt