Antena Meniu Search
x

Video Arnold Schwarzenegger a vândut la licitaţie ceasul din cauza căruia a fost reţinut 3 ore de vameşii germani. Banii vor fi donaţi

Un ceas de lux al actorului şi fostului politician american Arnold Schwarzenegger s-a vândut joi în Austria pentru suma de 270.000 de euro în cadrul unei licitaţii organizate în scopuri caritabile în beneficiul iniţiativelor privind clima, a indicat Schwarzenegger Climate Initiative, informează DPA, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 21:01

Vezi și

Preţul minim oferit pentru ceasul lui Schwarzenegger, un Audemars Piguet, a fost de 50.000 de euro, iar veniturile obţinute în urma licitaţiei vor fi donate pentru proiecte de mediu. Vânzarea a fost precedată de un incident cu oficialii vamali mai devreme în această săptămână.

Miercuri, actorul de origine austriacă a fost reţinut de vameşii de pe aeroportul din München la sosirea sa în Germania. Personalul vamal l-a acuzat că nu a declarat ceasul, deşi acesta ar fi urmat să rămână în Uniunea Europeană.

După aproximativ trei ore, actorul a reuşit să-şi continue călătoria şi i s-a permis, de asemenea, să ia ceasul pentru a fi scos la licitaţie. Vedeta de film acceptase la München să plătească taxe vamale pentru ceas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Arnold Schwarzenegger a vândut la licitaţie ceasul din cauza căruia a fost reţinut 3 ore de vameşii germani. Banii vor fi donaţi