Antena Meniu Search
x

Galerie foto Atac armat cu trei răniţi în Tel Aviv: Focul, deschis într-o cafenea, de către un palestinian. Suspectul a fost "neutralizat", anunţă poliţia

Un nou atac armat a avut loc în centrul Tel Avivului. Trei persoane au fost rănite, una fiind în stare critică, iar celelalte două în stare gravă. Reuters scrie că un atacator a deschis focul într-un presupus atac terorist, înainte de a fi "neutralizat" de poliția israeliană.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 10.03.2023, 22:22

Vezi și

Incidentul a avut loc pe strada aglomerată Dizengoff, foarte aproape de locul unui atac în care un palestinian a ucis trei israelieni și a rănit alte persoane în luna aprilie a anului trecut, relatează Mediafax.

i24News anunță că un terorist palestinian a deschis focul într-o cafenea din Tel Aviv. Una dintre persoanele rănite este în stare critică, iar două ar fi în stare gravă.

Suspectul a fost "neutralizat" de poliţişti

Reuters scrie că un atacator a deschis focul într-un presupus atac terorist, rănind trei persoane, înainte de a fi "neutralizat" de poliția israeliană, au anunțat autoritățile.

Un număr mare de polițiști și angajați din sănătate au mers către strada Dizengoff, o arteră principală din inima orașului. Un restaurant s-a golit după ce clienții au fugit, conform imaginilor Reuters.

"Suspectul a fost neutralizat de către polițiști", potrivit unui comunicat al poliției. Trei persoane au fost rănite, dintre care una în stare gravă, a precizat acesta. Poliția a declarat că primele semne arată că este vorba de un atac terorist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Stiri externe » Atac armat cu trei răniţi în Tel Aviv: Focul, deschis într-o cafenea, de către un palestinian. Suspectul a fost "neutralizat", anunţă poliţia