Antena Meniu Search
x

Video Atac armat la Bruxelles. Patru oameni au fost răniți după ce focul a fost deschis într-o zonă comercială. Atacatorul, de negăsit

Atac armat grav seara trecută în Bruxelles. Patru persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă, după ce a fost deschis focul pe o arteră comercială importantă din capitala Belgiei.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 08:29

Vezi și

Poliţia a anunţat că suspectul a părăsit locul incidentului şi nu a fost încă prins. Nu ar fi vorba însă de un atac teorist, spun oamenii legii. În urmă cu aproape două luni, un alt atac a instalat panica în oraş. Un tunisian a ucis doi cetăţeni suedezi cu o armă automată în seara unui meci Belgia-Suedia.

Un asistent al Parlamentului European, printre răniți

Un asistent al Parlamentului European care lucra pentru un europarlamentar din Partidul Popular European se află printre victimele atacului. Un purtător de cuvânt al PPE a confirmat că o femeie care lucra pentru un membru suedez al grupului a fost rănită și dusă la spital. Din fericire, este în afara oricărui pericol. 

„Unul dintre angajații noștri a fost rănit în timpul unui atac de la Bruxelles. Teribil. Persoana în cauză primește îngrijire în acest moment, situația nu este considerată critică”, a declarat Tomas Tobé, deputat suedez al PPE

reședintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a declarat pentru POLITICO prin intermediul purtătorului său de cuvânt:

„Gândurile mele sunt la membrul personalului PE și la ceilalți răniți în timpul atacului din această seară de la Bruxelles. Le doresc tuturor însănătoșire grabnică. Și sunt recunoscător echipajelor de urgență”, a declarat Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Atac armat la Bruxelles. Patru oameni au fost răniți după ce focul a fost deschis într-o zonă comercială. Atacatorul, de negăsit