Antena Meniu Search
x

Video Atac armat la ziua unei adolescente din Alabama. Printre cei patru morți s-ar afla și fratele acesteia

Patru oameni au murit şi cel puţin 28 au fost răniţi, după un atac armat în timpul unei zile de naştere. Tragedia a avut loc la un studio de dans din Alabama, la o aniversare. Autorităţile nu au dat detalii despre atacator, însă au declarat că nu mai reprezintă o ameninţare pentru comunitate. Incidentul vine la câteva săptămâni după alte două atacuri din Tennessee şi Kentucky, ceea ce i-a determinat pe liderii locali să ceară măsuri mai stricte pentru controlul armelor de foc.

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 09:18

Vezi și

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi altele sunt rănite după ce o persoană înarmată a deschis focul la o petrecere de ziua de naştere a unei adolescente în oraşul Dadeville din sudul Statelor Unite, au anunţat duminică poliţia şi presa locală, transmite AFP. Mobilul atacatorului nu a fost încă elucidat, dar anchetatorii cred că este vorba despre o altercaţie. Incidentul a avut loc într-o sală unde o fată îşi organizase petrecerea cu ocazia împlinirii vârstei de 16 ani. Fratele ei, un licean, se numără printre cei ucişi.

"Crimele violente nu-şi au locul în statul nostru", a reacţionat ulterior pe Twitter guvernatoarea republicană a statului Alabama, Kay Ivey.

Statele Unite plătesc un preţ greu pentru răspândirea armelor de foc şi uşurinţa cu care americanii pot intra în posesia lor. Sâmbătă seară, alte cel puţin două persoane au fost ucise şi patru rănite într-un parc din Louisville, în statul Kentucky. Tot în acest oraş un tânăr a deschis focul lunea trecută în banca unde era angajat, ucigând cinci persoane, şi a difuzat atacul în direct pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Atac armat la ziua unei adolescente din Alabama. Printre cei patru morți s-ar afla și fratele acesteia