Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac de groază în Israel. Zeci de răniți, după ce un camion a intrat intenționat într-o staţie de autobuz. Șoferul a fost împușcat

Zeci de persoane au fost rănite duminică după ce un camion a intrat intențioant într-o staţie de autobuz în centrul Israelului, au anunţat echipele de intervenţie israeliene, relatează AFP. Șoferul a fost împușcat și imobilizat. 

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 12:10

Accident de groază în Israel. Zeci de răniți, după ce un camion a intrat intenționatt într-o staţie de autobuz. Șoferul a fost împușcat Accident de groază în Israel. Zeci de răniți, după ce un camion a intrat intenționatt într-o staţie de autobuz. Șoferul a fost împușcat - Profimedia

"La ora 10:08 (08:08 GMT), am primit informaţii (...) despre un camion care a lovit staţie de autobuz de pe bulevardul Aharon Yariv din Ramat Hasharon (oraş la nord de Tel Aviv - n.r.). Serviciile de salvare tratează în prezent zeci de victime la faţa locului", dintre care cel puţin patru au răni grave, a transmis într-un comunicat Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.

Zeci de răniţi după ce un camion a intrat într-o staţie de autobuz

Conform presei israeliene, citată de dpa, camionul a intrat într-un grup de oameni în vârstă care coborau în acel moment dintr-un autocar, scrie The Time of Israel. Poliția israeliană a declarat de asemenea "că un autobuz a oprit lângă o stație de autobuz pentru a lăsa pasageri. În același timp, un camion a sosit și a intrat în coliziune cu autobuzul și pasagerii din stație".

Articolul continuă după reclamă

Autoritățile spun că 35 de victime au fost transportate la spitale în urma accidentului. Printre acestea se numără șase în stare gravă, cinci în stare moderată, 20 care sunt rănite ușor și alte patru care au suferit atacuri de panică. 

Autoritățile spun că șoferul de camion care a lovit oamenii a fost împușcat și "imobilizat" de civili înarmați din zonă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Ştiri externe » Atac de groază în Israel. Zeci de răniți, după ce un camion a intrat intenționat într-o staţie de autobuz. Șoferul a fost împușcat