Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atmosferă electrizantă la Berlin: 200.000 de oameni au participat la una dintre cele mai mare parade de muzica techno din lume

Atmosferă electrizantă la Berlin, la una dintre cele mai mare parade de muzica techno din lume. Două sute de mii de persoane cu chef de distracţie au petrecut pe cinste pe străzi şi au dansat până la epuizare pe ritmurile antrenante ale muzicii.

de Redactia Observator

la 18.08.2024 , 07:40

Cine a vrut să se distreze pe ritmuri techno, a ajuns zielle acestea în Berlin. Străzile capitalei germane au devenit neîncăpătoare încă de la primele ore ale după-amiezii. Parada fascinantă - cunoscută şi sub numele de Rave the Planet - a strâns şi anul acesta sute de mii de persoane. Cei care vin la paradă militează pentru pace, prietenie şi muzică.

Anul trecut, peste 300.000 de persoane au participat la paradă

Evenimentul a luat naștere acum doi ani si a devenit între timp o adevărată mișcare culturală care, sub motto-ul "Love is Stronger - Dragostea este mai puternică " îşi propune să păstreze vie cultura techno, precum și să le aducă la cunoştinţă oamenilor problemele din societate. "Este vorba despre iubire, despre comunitate, despre umanitate, despre a ne accepta unii pe alții, despre a fi toleranți, da, și despre a fi acolo unii pentru alții", spune un participant.

Vezi și

Anul trecut, peste 300.000 de persoane au participat la paradă. Anul acesta, organizatorii au decalat evenimentul cu câteva săptămâni din cauza Campionatului European de Fotbal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Atmosferă electrizantă la Berlin: 200.000 de oameni au participat la una dintre cele mai mare parade de muzica techno din lume