Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile

Scene şocante în Moldova. Un bărbat de 62 de ani a fost scos în viaţă de sub pământ, după ce a fost îngropat de viu de către un tânăr de doar 18 ani. Omul a stat acolo timp de patru zile. Strigătele sale stinse au fost auzite la un moment dat, iar asta avea să îi aducă salvarea.

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 17:12

Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile - politia.md

Povestea s-a dovedit a fi şi mai complicată. Descoperirea şocantă a fost făcută după cadavrul unei femei de 74 de ani a fost găsit în propria locuinţă. Oamenii legii din raionul Glodeni s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că informaţia se confirmă. Pe trupul pensionarei erau mai multe plăgi. La scurt timp, poliţiştii au reuşit să îl identifice şi pe principalul suspect, care era un tânăr de 18 ani. Acesta a fost găsit acasă, în stare de ebrietate.

L-a îngropat de viu 

Audiat de anchetatori, acesta s-a încurcat în declaraţii. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor. Când au început să sape, poliţiştii au dat peste un beci improvizat, de unde au scos un bărbat În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului.

Articolul continuă după reclamă

Victima le-a spus polițiștilor că la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a primit o plagă și a fost închis în acel beci. La fel, s-a stabilit că bănuitul a comis omorul în noaptea de 12 spre 13 mai.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile