Australianul care a filmat şi a batjocorit momentul în care patru poliţişti mor, condamnat la închisoare

De Redactia Observator.
Publicat: 28.04.2021, 14:16.
Actualizat: 28.04.2021, 14:23

Richard Pusey, australianul care a filmat şi a batjocorit momentul în care patru poliţişti mor, a fost condamnat la închisoare.

Australianul care a filmat şi a batjocorit momentul în care patru poliţişti mor are 42 de ani

Australianul care a filmat şi a batjocorit momentul în care patru poliţişti mor ar urma să fie eliberat în câteva zile din închisoare

Nine via TVNZ

Pusey a fost găsit vinovat de comiterea mai multor infracţiuni în legătură cu tragedia petrecută anul trecut. Conform BBC, Pusey îşi conducea maşina, anul trecut, pe o autostradă în apropiere de Melbourne, în momentul în care a fost tras pe dreapta de un echipaj alcătuit din patru poliţişti, Lynette Taylor, Kevin King, Glen Humphris şi Josh Pretney.

Ghinionul a făcut ca un camion scăpat de sub control şi pătruns pe contrasens să-i lovească în plin pe cei patru poliţişti care au suferit răni grave. În loc să solicite intervenţia de urgenţă a medicilor, Pusey a ales să filmeze momentele în care oamenii legii mor şi să le adreseze cuvinte batjocoritoare.

Citește și:

Australianul care a filmat şi a batjocorit momentul în care patru poliţişti mor ar urma să fie eliberat în câteva zile

Australianul de 42 de ani a ajuns după gratii, pentru modul în care a ales să gestioneze momentele respective şi, după aproape un an de la producerea tragediei, Pusey a fost găsit vinovat de comiterea mai multor infracţiuni şi a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare.

Cum însă australianul a petrecut, deja, aproape 300 de zile în arest preventiv, el ar urma să fie eliberat într-un interval de câteva zile de la anunţarea sentinţei, din condamnarea de 10 luni urmând să fie redusă perioada în care Pusey s-a aflat în arest preventiv.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.