Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Autoare, condamnată la închisoare pentru că şi-a omorât soţul. Cu 7 ani înainte de crimă a scris eseul "Cum să îţi ucizi soţul''

Viaţa bate ficţiunea. O romancieră, autoare a eseului ''Cum să îţi ucizi soţul'', a fost găsită vinovată de tribunal pentru că şi-a ucis soţul.

de Redactia Observator

la 28.05.2022 , 14:41

Nancy Crampton Brophy a fost condamnată după ce partenerul ei, un bucătar în vârstă de 63 de ani, a fost găsit mort pe 2 iunie 2018, împuşcat cu un pistol similar celui deţinut de scriitoare. În plus, camerele de supraveghere au surprins-o pe femeie deplasându-se la institutul culinar unde a fost ucis soţul ei.

Cu toate acestea, arma crimei nu a fost găsită niciodată, iar avocaţii apărării au susţinut că autorii ar fi un grup de hoţi. În eseul publicat de autoare, aceasta vorbeşte despre moduri în care poţi comite o crimă fără să fii prins. Întrucât eseul a fost publicat în 2011, cu 7 ani înaintea crimei, acesta nu a fost considerat probă în proces. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Autoare, condamnată la închisoare pentru că şi-a omorât soţul. Cu 7 ani înainte de crimă a scris eseul "Cum să îţi ucizi soţul''