Antena Meniu Search
x

Autocar cu români, răsturnat în Germania. 31 de victime, mulți dormeau și au fost aruncați prin geamurile sparte

Un autocar în care erau și români s-a răsturnat în Germania. Sunt 31 de victime, mulți dormeau și au fost aruncați prin geamurile sparte.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.09.2020, 12:23

  • 32 de pasageri se aflau la bordul autocarului care venea de la Praga.
  • Accidentul a avut loc foarte aproape de destinața finală a călătoriei.

Sâmbătă de dimineață, un autocar care face curse pe distanțe lungi s-a răsturnat pe inelul de centură al Hamburgului, pe A24, în Germania. 32 de pasageri erau la bord, fiind nevoie de intervenția a zeci de pompieri, din șase brigăzi.

Medicilor sosiți la fața locului le-a fost greu să comunice cu victimele, care erau, conform ndr.de, din Cehia, Turcia, China și România.

Autocarul venea de la Praga și mergea la Hamburg, fiind extrem de aproape de destinație când a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Șoferul de 47 de ani a pus autovehiculul pe partea dreaptă din motive necunoscute încă de anchetatori. Călătorii, dintre care cei mai mulți încă dormeau în acel moment, au fost zdruncinați și unii dintre ei aruncați din vehicul.

O femeie a suferit răni grave în urma accidentului și a fost transportată la o clinică din Hmaburg, scrie nonstopnews.de.

Alte două persoane au suferit răni moderate, restul din fericire doar răni ușoare. Potrivit poliției, nimeni nu a fost în pericol de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Autocar cu români, răsturnat în Germania. 31 de victime, mulți dormeau și au fost aruncați prin geamurile sparte