Antena Meniu Search
x

Autocar românesc cu 37 de oameni la bord răsturnat în Italia: potrivit MAE, 7 dintre cei 8 români răniţi au fost externaţi (VIDEO)

Potrivit Ministerului de Externe, şapte dintre cei opt pasageri români răniţi în cursul nopţii, într-un accident de autocar, în Italia, au fost externaţi. Un alt rănit rămâne spitalizat, la Udine

Vezi și

Potrivit Ministerului de Externe, şapte dintre cei opt pasageri români răniţi în cursul nopţii, într-un accident de autocar, în Italia, au fost externaţi. Un alt rănit rămâne spitalizat, la Udine.

După externare, cei şapte români răniţi în accident au fost cazaţi, până la sosirea unei curse care îi va aduce în România, a transmis MAE, într-un comunicat. Ei vor pleca spre România în următoarele ore. Al optulea român rănit, aflat în Spitalul din Udine, rămâne, în continuare, sub supravegherea medicilor italieni.

Accidentul în care au fost răniţi românii a avut loc pe autostrada A4 din nord-estul Italiei, în apropiere de graniţa cu Slovenia. Maşina venea din Franţa, cu destinaţia România, iar la bord, alături de şofer, erau 36 de pasageri. Potrivit presei italiene, autocarul s-a lovit de un automobil de teren al Protecţiei Civile Italiene.

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost extrem de violent, iar maşina românilor s-a răsturnat. Remorca ataşată autocarului, de asemenea, s-a răsturnat, iar bagajele pasagerilor s-au împrăştiat pe câmp.

O amplă operaţiune de salvare a fost declanşată de autorităţile italiene. Cei opt români, care au fost răniţi în accident, au fost preluaţi şi transportaţi la trei spitale din zonă. Ceilalţi pasageri au fost preluaţi de un alt autocar al firmei româneşti de transport. Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către anchetatorii italieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Autocar românesc cu 37 de oameni la bord răsturnat în Italia: potrivit MAE, 7 dintre cei 8 români răniţi au fost externaţi (VIDEO)