Antena Meniu Search
x

Video Autorităţile din Shanghai au anunţat primele decese după ce a fost impus un lockdown draconic. "Pozitivii" sunt duşi cu forţa în spitale de campanie

După mai bine de trei săptămâni de lockdown situaţia devine din ce în ce mai gravă în Shanghai. Autorităţile au anunţat primele trei decese, în timp ce oamenii se revoltă, tot mai nemulţumiţi de restricţiile infernale.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 14:38

Vezi și

Cei testaţi pozitiv sunt transportaţi cu forţa în spitale de campanie, iar deplasarea în oraş este restricţionată şi tot mai mulţi se plâng de lipsa alimentelor. În această săptămână a început o nouă campanie de testare în masă ceea ce înseamnă că restricţiile nu vor fi ridicate. Autorităţiile spun că doar 38% din locuitorii de peste 60 de ani sunt vaccinaţi complet.

De altfel, primele trei victime sunt bătrâni cu vârste între 89 şi 91 de ani nevaccinaţi. Oficial, în China au fost înregistraţi doar 4641 de morţi de COVID de la începutul campaniei. În coşmarul din Shanghai este blocat şi profesorul român Marius Balo, care a fost eliberat din penitenciar după ce a executat 8 ani de închisoare pentru fraudă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Autorităţile din Shanghai au anunţat primele decese după ce a fost impus un lockdown draconic. "Pozitivii" sunt duşi cu forţa în spitale de campanie