Antena Meniu Search
x

Video Baie de sânge în California: Bărbatul care a împuşcat mortal 10 oameni, în timpul celebrării Anului Nou Chinezesc, este de negăsit

Un bărbat a împuşcat mortal 10 oameni şi a rănit tot atâţia, în partea asiatică a unui oraş de lângă Los Angeles, unde localnicii sărbătoreau Anul Nou Chinezesc. În ciuda unei uriaşe mobilizări de forţe, asasinul este încă în libertate. 

de Redactia Observator

la 22.01.2023, 21:35

Vezi și

Atacul a avut loc în timp ce mii de oameni participau la un festival care celebra intrarea în Anul Iepurelui. Asasinul a năvălit într-o sală de dansuri şi a început să tragă. După ce a secerat 20 de persoane, a dispărut, în timp ce poliţiştii, alertaţi de împuşcături, se apropiau de locul tragediei.

Andrew Meyer, căpitan în Departamentul Şerifului: Când ofiţerii au ajuns la faţa locului, au observat mai multe persoane, clienţi ai locaţiei, care ieşeau de acolo ţipând. 

Imaginile postate pe reţelele sociale imediat după masacru arată străzile pustii, de pe care toată lumea fugise. O armată de poliţişti şi medici au încercuit zona. Criminaliştii adunau probe, în timp ce doctorii duceau răniţii în ambulanţe. Anchetatorii au recuperat de la locul tragediei o armă de asalt, care speră să îi poată pune pe urmele criminalului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Baie de sânge în California: Bărbatul care a împuşcat mortal 10 oameni, în timpul celebrării Anului Nou Chinezesc, este de negăsit