Antena Meniu Search
x

MOMENT SFÂŞIETOR! Un băieţel de 5 ani, bolnav de cancer în fază terminală, moare în braţele lui Moş Crăciun (VIDEO)

Eric Schmitt-Matzen are 60 de ani, este actor şi, în fiecare an, joacă rolul lui Moş Crăciun. Este foarte renumit în Tennessee, SUA, în preajma sărbătorilor fiind chemat la zeci de evenimente. Anul acesta va fi însă altfel.

Eric Schmitt-Matzen are 60 de ani, este actor şi, în fiecare an, joacă rolul lui Moş Crăciun. Este foarte renumit în Tennessee, SUA, în preajma sărbătorilor fiind chemat la zeci de evenimente. Anul acesta va fi însă altfel.

Într-un interviu acordat publicaţiei USA Today, bărbatul a povestit o scenă cutremurătoare petrecută într-un spital din Tennessee, acolo unde a fost chemat pentru a se întâlni cu un băieţel în vârstă de 5 ani, bolnav de cancer, în fază terminală.

Singura dorinţă a micuţului a fost să-l vadă pe Moş Crăciun, aşa că părinţii l-au chemat pe Eric la spital. 

A ajuns acolo în 15 minute, iar mama copilului l-a așteptat cu un cadou, o jucarie, pe care să i-o dea copilului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am gândit situația și am spus familiei că dacă nu poate rezista, aș vrea să iasă din cameră pentru că în cazul în care izbucneau în plâns, nu mă puteam abține să nu plâng și nu îmi duceam la bun sfârșit treaba. Când am intrat stătea întins, era atat de slăbit încât părea că o să adoarmă imediat. M-am așezat pe patul lui și l-am intrebat: Ce am auzit despre tine? Că îți va fi dor de Crăciun? Nu are cum să îți fie dor de Crăciun! Și știi de ce? Pentru că ești renul meu nr. 1" a spus Moșul.

"Sunt?", a întrebat copilul.

Moșul i-a confirmat că da, apoi i-a dat cadoul. 

"Era atât de slăbit încât nu putea să rupă hârtia de împachetat. Când a vazut ce a primit, a zâmbit larg si s-a lasat pe spate", povesteşte emoţionat bărbatul. 

"Ei spun că eu o să mor. Cum pot să îmi dau seama când ajung unde trebuie să ajung", a întrebat băieţelul. 

"Cand ajungi acolo, să le spui că tu eşti renul Nr. 1 al lui Moş Crăciun şi te vor lasa să intri", a venit imediar răspunsul. 

"Mă vor lăsa?"

"Cu siguranţă".

În acel moment, micuţul s-a ridicat să-l îmbrăţişeze pe Moş Crăciun şi a mai avut întrebare: “Moşule, poţi să mă ajuţi?”.

Însă Moşul nu a mai apucat să-i răspundă.

"Acelea au fost ultimele lui cuvinte. L-am îmbrățișat și înainte să apuc să zic ceva, a murit. Am murit şi eu chiar în acel moment. Părinţii au intrat în cameră. Mama lui a început să ţipe. I-am pus băieţelul în braţe şi am ieşit cât din cameră cât de repede am putut", a povestit Eric, care mărturiseşte că i-a luat mai mult de o săptămână ca să poată trece peste acel moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » MOMENT SFÂŞIETOR! Un băieţel de 5 ani, bolnav de cancer în fază terminală, moare în braţele lui Moş Crăciun (VIDEO)