Antena Meniu Search
x

Băiețelul de 2 ani al unor români s-a prăbușit în gol de la balcon, în Italia. În mod miraculos, micuțul a scăpat fără nicio leziune

Clipe de groază în Romano Canavese, un oraș din provincia Torino, Italia, după ce un băiețel român de doar 2 anișori s-a prăbușit în gol de la balconul apartamentului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.10.2022, 10:29

Băiețelul de 2 ani al unor români s-a prăbușit în gol de la balcon, în Italia. În mod miraculos, micuțul a scăpat fără nicio leziune - Arhiva / imagine ilustrativă

S-a întâmplat luni după-amiază, într-un bloc aflat în zona cimitirului Romano Canavese. Din motive care trebuie clarificate, băiețelul s-a prăbușit în gol de la etaj, în timp ce se afla pe balcon. La fața locului au ajuns rapid echipajele de prim-ajutor, inclusiv un elicopter care l-a transportat de urgență pe copil la Spitalul Regina Margherita din Torino.

Copilul român căzut de la balcon a scăpat fără nicio rană

Ajuns la spital, medicii au constat că, în mod miraculos și inexplicabil, băiețelul a scăpat nevătămat, nu au găsit niciun fel de leziune. Cu toate acestea, din cauza impactului violent suferit, specialiștii au decis să-l mai țină pe micuț sub observație. 

Carabinierii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul. Primele date ale anchetei arată, însă, că ar fi fost vorba despre un accident, scrie vnews24.it.

În timp ce se juca în casă, copilul român în vârstă de 2 ani ar fi ajuns pe balconul locuinței și ar fi căzut din greșeală de la înălțime. Povestea s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie, dar, din fericire, s-a încheiat doar cu o mare spaimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băiețelul de 2 ani al unor români s-a prăbușit în gol de la balcon, în Italia. În mod miraculos, micuțul a scăpat fără nicio leziune