Antena Meniu Search
x
LIVE

Bărbat din Argeș, la un pas de închisoare după ce a întreținut relații sexuale cu nepoata de 14 ani. Fata a povestit tot la școală

Un bărbat de 39 de ani din localitatea Bradu, județul Argeș, a fost reținut joi pentru 24 de ore după ce ar fi întreținut relații sexuale cu nepoata lui, de 14 ani, transmite MEDIAFAX. Potrivit IPJ Argeș, polițiștii au fost sesizați de reprezentanții școlii în care învață adolescenta.

De Redactia Observator la 24.03.2022, 17:11
adolescentă
Bărbat din Argeș, la un pas de închisoare după ce a întreținut relații sexuale cu nepoata de 14 ani. Fata a povestit tot la școală - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut, iar anchetatorii solicită emiterea unui mandat de arestare pe numele său sub acuzaţia că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu o adolescentă de 14 ani, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia. Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce fata a povestit la şcoală, iar reprezentanţii şcolii au anunţat autorităţile.

Poliţiştii au aflat despre acest caz de la reprezentanţii şcolii la care fata învaţă

"Din cercetări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, care locuieşte în acelaşi imobil, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei având în vedere vârsta, dar şi poziţia de autoritate a acestuia. După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", informează, joi după amiază, Poliţia judeţeană Argeş.

În acest context, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie amintesc că organizează în mod constant, în şcoli, acţiuni de conştientizare cu privire la drepturile şi obligaţiile cetăţeneşti şi arată că "pentru protejarea celor mici de repercusiunile oricăror fapte penale este necesar ca toţi factorii de decizie să contribuie la acest scop, sens în care poliţiştii vor fi alături de cadrele didactice, de părinţi, de lucrătorii de asistenţă socială".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Bărbat din Argeș, la un pas de închisoare după ce a întreținut relații sexuale cu nepoata de 14 ani. Fata a povestit tot la școală