Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit mort pe un câmp din Italia, după ce a lucrat ore întregi într-o căldură insuportabilă

Un bărbat de 27 de ani, originar din Mali, a murit pe un câmp din Italia, după ce a lucrat mai multe ore într-o căldură insuportabilă. Tânărul a acuzat stări de amețeală, iar după câteva minute, s-a prăbușit la pământ și nu a mai putut fi salvat.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 11:45

Bărbat găsit mort pe un câmp din Italia, după ce a lucrat ore întregi într-o căldură insuportabilă
Bărbat găsit mort pe un câmp din Italia, după ce a lucrat ore întregi într-o căldură insuportabilă - Profimedia Images

Camara Fantamandi, în vârstă de 27 de ani, muncea pe un camp din Brindisi, într-o căldură insuportabilă, la temperaturi de aproape 40 de grade. La un moment dat, bărbatul a acuzat stări de amețeală și a plecat spre casă pe bicicletă, scrie Brindisi Report.

La câțiva kilometri de locuința sa, tânărul originar din Mali s-a prăbușit la pământ fără a mai putea fi resuscitat, în timp ce fratele său îl aștepta acasă. 

Acum, familia victimei a lansat o strângere de fonduri pentru a strange banii necesari repatrierii trupului lui Camara. Din fericire, ajutorul nu a întârziat să apară din partea comunității africane. 

Incidentul a redeschis dezbaterea privind condițiile de muncă în Italia, pentru migranți. Mai mulți politicieni locali atrag atenția asupra faptului că aceste persoane sunt, adesea, exploatate și nu li se asigură condițiile minime pentru a-și desfășura munca în condiții sigure. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Bărbat găsit mort pe un câmp din Italia, după ce a lucrat ore întregi într-o căldură insuportabilă