Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Ţara Galilor a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce poliţiştii au descoperit că plănuia un atac terorist la un concert al lui Justin Bieber

Un adolescent care plănuia un atac terorist la un concert susţinut de Justin Bieber în Ţara Galiilor a fost condamnat la închisoare. pe viaţă.

Vezi și

Un adolescent care plănuia un atac terorist la un concert susţinut de Justin Bieber în Ţara Galiilor a fost condamnat la închisoare. pe viaţă. Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost inspirat de atentatul comis de un jihadist la Manchester Arena. Plănuia să atace în mai, anul trecut, la o lună după carnagiul de la spectacolul Arianei Grande.

Poliţiştii au aflat de intenţiile sale chiar în ziua concertului artistului canadian şi au descins la casa sa. În ghiozdanul tânărului au găsit mai multe cuţite, un ciocan, planul elaborat al atentatului şi un bilet pe care urma să-l lase în urma sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un tânăr din Ţara Galilor a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce poliţiştii au descoperit că plănuia un atac terorist la un concert al lui Justin Bieber