Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a aruncat cu un ou în preşedintele Franţei a fost internat cu forța într-un spital de psihiatrie

Tânărul de 19 ani care a aruncat cu un ou în preşedintele francez Emmanuel Macron la Salonul Internaţional al alimentaţiei publice şi domeniului hotelier (SIRHA) din Lyon, centrul Franţei, a fost internat cu forţa într-o instituţie psihiatrică, a anunţat marţi justiţia franceză, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 15:45

Emmanuel Macron a fost lovit cu un ou de un protestatar
Emmanuel Macron a fost lovit cu un ou de un protestatar - Profimedia Images

Arestat imediat după comiterea faptei, tânărul "a făcut ieri (luni), la cererea Parchetului din Lyon, obiectul unei examinări psihiatrice care a conchis că acesta nu are discernământ", a anunţat Parchetul într-un comunicat. El a fost internat într-o instituţie psihiatrică din Lyon.

Emmanuel Macron, atacat cu ouă

Luni dimineaţa, în timp ce Emmanuel Macron se deplasa pe culoarele SIRHA, un ou a ricoşat de umărul lui fără a se sparge. Autorul faptei, care se afla foarte aproape, a fost arestat rapid.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dacă are să-mi spună ceva, să vină", a comentat preşedintele Republicii Franceze după ce a fost lovit de ou în umăr. "O să mă duc să-l văd după aceea. Duceţi-vă să-l căutaţi", a adăugat Macron.

Pe 8 iunie, Emmanuel Macron a fost lovit în faţă de un bărbat, în timpul unei deplasări în Tain-L'Hermitage, în departamentul Drôme din sud-estul Franţei, provocând un important val de proteste în cadrul clasei politice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Bărbatul care a aruncat cu un ou în preşedintele Franţei a fost internat cu forța într-un spital de psihiatrie