Antena Meniu Search
x

O bătrână acuzată de crime în serie a răpit și ucis o fetiță de 8 ani și a sunat părinții, spunând că e bine

O bătrână de 80 de ani a fost adusă în fața justiției pentru crime în serie, în Rusia. Pensionara Sofia Jukova, care a lucrat ca măcelar, e acuzată de 3 crime și suspectată de alte 4. Printre victime e și o fetiță de 8 ani, pe care a răpit-o și ucis-o.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.09.2019, 16:41

O bătrână de 80 de ani a fost adusă în fața justiției pentru crime în serie, în Rusia. Pensionara Sofia Jukova, care a lucrat ca măcelar, e acuzată de 3 crime și suspectată de alte 4. Printre victime e și o fetiță de 8 ani, pe care a răpit-o și ucis-o. Ea ar fi sunat apoi părinții, spunând că fata dispărută e în siguranță.

Sofia Jukova a fost adusă abia acum în fața justiției din Rusia. Ea a fost însă prinsă în februarie, după ce a fost descoperită prima crimă. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit atunci că bătrâna este un criminal în serie, care a ucis mai multe persoane în ultimii 14 ani.

Fetiță răpită și ucisă după 3 săptămâni

Pensionara de 80 de ani din orașul Habarovsk, din estul Rusiei, e acuzată oficial de 3 crime. Una dintre victime e o fetiță de 8 ani, al cărei cap a fost găsit în 2005 de poliție.

Criminaliștii ruși au găsit abia recent, după 14 ani, dovezi ale uciderii fetiței în apartamentul bătrânei. Sofia Jukova a recunoscut că a răpit-o pe fetiță, Alexandra Alexeeva, care era fiica unor vecini.

Sofia Jukova vorbește avocatului la proces

Pensionara a ținut-o captivă 3 săptămâni pe copilă, iar apoi a ucis-o și a tranșat-o, cu o zi înainte ca să-i fie găsit capul de către polițiști.

Telefonul misterios primit de părinții fetei

Mai mult, potrivit anchetatorilor, în perioada în care fetița era ținută captivă, părinții ei au primit un telefon misterios de la fabrica de cârnați unde bătrâna a lucrat ca măcelar. La telefon era o voce de femeie, care le-a spus că fetița este în viață și că totul este bine.

La procesul care are loc acum în Rusia, Sofia Jukova pare să fi dezvăluit și motivul crimei: într-o izbucnire nervoasă, ea s-a plâns că toți copiii din fața blocului, inclusiv Anastasia, erau prea gălăgioși, spune The Mirror.

Sofia Jukova într-o fotografie din tinerețe

Crima care a dat-o de gol pe bătrână

Crima în urma căreia a fost descoperită bătrâna a fost comisă în februarie acest an. Victima a fost chiar proprietarul apartamentului în care ea stătea cu chirie în Berezovska, suburbie a orașului  Habarovsk.

Bărbatul de 52 de ani, un imigrant din Ucraina, a fost ucis și, ca și în cazul fetiței de 8 ani, tranșat. O mână a victimei a fost găsită într-un container de gunoi de câțiva copii, care au anunțat poliția. Anchetatorii au găsit în urma descinderilor că organele interne ale bărbatului era ținute de Sofia Jukova în frigiderul din casă, bătrâna fiind astfel suspectată și de canibalism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sofia Jukova ascultă derularea procesului din cușca acuzaților

Pensionara și-a ucis și o prietenă

Cea de-a treia victimă a fost chiar o prietenă a pensionarei. Sofia Jukova a recunoscut că a ucis-o, după ce polițiștii au găsit în apartamentul ei pașaportul dispărutei. Cadavrul femeii însă nu a fost găsit.

Sofia Jukova este acum suspectată și de alte 4 crime misterioase, care au fost comise în zona în care ea locuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O bătrână acuzată de crime în serie a răpit și ucis o fetiță de 8 ani și a sunat părinții, spunând că e bine