Antena Meniu Search
x

Bilanţul victimelor atacului armat din Toronto a crescut la 3 morţi şi 12 răniţi. Tânărul care a deschis focul avea 29 de ani (Video)

Trei persoane au murit, inclusiv atacatorul, după ce un individ a deschis focul duminică seară, în faţa unui restaurnat din Toronto, Canada.

Trei persoane au murit, inclusiv atacatorul, după ce un individ a deschis focul duminică seară, în faţa unui restaurnat din Toronto, Canada.

Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 22.00 (ora României, 5.00).

Atacatorul avea 29 de ani. Potrivit ultimelor precizări făcute de poliţia canadiană, imediat după atac suspectul a fugit. A fost găsit mai târziu, mort, în zona străzii Danforth.

Pe acelaşi subiect

Martorii au declarat că au auzit cel puțin 25 de focuri de armă.

Video şocant cu atacul armat din Canada

Iniţial, bilanţul victimelor era de 14 victime, dintre care o femeie a fost declarată decedată la faţa locului. Poliţia a confirmat însă, în urmă cu puţin timp, decesul unei alte persoane rănite, însă nu a dat publicităţii numele acesteia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre răniţi se mai află şi o fetiţă, care a fost transportată la spital în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Bilanţul victimelor atacului armat din Toronto a crescut la 3 morţi şi 12 răniţi. Tânărul care a deschis focul avea 29 de ani (Video)