Antena Meniu Search
x

Video Bombardament ca în WW2: Grupul V de blindate rus a fost transformat într-un morman de fiare

Prese din Ucraina a publicat, duminică, imagini înfiorătoare cu zeci de blindate ruse din așa-numitul Grup V distruse complet după un bombardament al armatei ucrainene. Imaginile, care pot avea impact emoțional, au fost surprinse în orașul Bucha din regiunea Kiev, transmite publicația UKRINFORM.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 17:31

blindate rusești distruse de armata ucraineană
Bombardament ca în WW2: Grupul V de blindate rus a fost transformat într-un morman de fiare - UKRINFORM

Barajul de artilerie executat de Armata Ucrainei a distrus pur și simplu grupul rus de blindate. Mastodonții care nu au explodat au luat foc și s-au făcut scrum.

Înainte de bombardament, militarii ucraineni anunțaseră că sunt în căutarea unui grup de blindate marcat cu litera V și care se deplasează spre Kiev. "Aceștia sunt teroriști periculoși în mod special, care au venit în Ucraina cu o misiune simplă. Se îndreaptă spre Kiev. E foarte important. Apelăm la toți cetățenii din regiunea Kiev și din Kiev! Cine a văzut, înregistrat sau știe locația acestei coloane de blindate trebuie să ofere datele apărătorilor ucraineni sau, dacă e posibil, să le împiedice deplasarea", avertizase Ministerul de Interne.

Imaginile au fost postate pe Telegram de UKRINFORM, un serviciu guvernamental.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Bombardament ca în WW2: Grupul V de blindate rus a fost transformat într-un morman de fiare