Antena Meniu Search
x

Premierul britanic Boris Johnson a ieșit de la terapie intensivă: "Trump: Fă-te bine, Boris!"

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat pe secție, din terapie intensivă, la spitalul St Thomas, unde se afla încă de luni seară.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.04.2020, 22:04

- Twitter / Boris Johnson
  • Premierul britanic Boris Johnson a ieșit din terapie intensivă și se simte mult mai bine.

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat pe secție, din terapie intensivă, la spitalul St Thomas, unde se afla încă de luni seară.

"Primul ministru a fost mutat în această seară din terapie intensivă înapoi în secție, unde va primi o monitorizare atentă în faza timpurie a recuperării sale. El are un tonus extrem de bun", informează autoritățile britanice.

Secretarul pe sănătate, Matt Hancock, a fost printre primii care au recționat la veste.

"Premierul a ieșit din terapie intensivă și este pe cale de recuperare. NHS este acolo pentru noi toți și știu că personalul nostru uimitor i-a oferit îngrijirea lor caracteristică, de nivel mondial"

Președintele american, Donald Trump, a declarat că mutarea lui Johnson din terapia intensivă este o veste grozavă și îi urează premierului britanic să se facă bine repede.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Premierul britanic Boris Johnson a ieșit de la terapie intensivă: "Trump: Fă-te bine, Boris!"