Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE CUMPLITĂ! Cel puţin 19 copii AU MURIT şi 30 au fost răniţi în urma unui INCENDIU DEVASTATOR (VIDEO)

Cel puţin 19 copii au murit şi 30 au fost răniţi în urma unui incendiu devastator ce a avut loc într-un cămin din Guatemala.

Cel puţin 19 copii au murit şi 30 au fost răniţi în urma unui incendiu devastator ce a avut loc într-un cămin din Guatemala.

Incendiul s-a produs la căminul Hogar Seguro Virgen din oraşul Asunción din Guatemala, unde erau adăpostiţi copii abandonaţi de familiile lor, maltrataţi sau supuşi unor abuzuri sexuale, precum şi copii care erau dependenţi de droguri.

CITEȘTE ȘI: ACUZAŢII GRAVE la adresa Rusiei: Kremlinul a încălcat un tratat de dezarmare nucleară şi ameninţă NATO

Potrivit presei locale, cu o zi înainte de incendiu, 60 de copii au fugit din cămin din cauza condiţiilor inumane în care erau ţinuţi acolo, după ce au provocat dezastru în interior. Poliţia a intervenit, iar mulţi dintre cei care au fugit au fost din nou aduşi la cămin.

Pe acelaşi subiect

CITEȘTE ȘI: IPOTEZĂ ŞOCANTĂ la Iaşi, unde un elev a fost găsit înjunghiat în casă. Fiul colonelului SRI ar fi încercat să însceneze o crimă

Poliţia suspectează că, în acest context, tinerii au continuat să protesteze şi ar fi dat foc unor obiecte din cămin, ceea ce a condus la declanşarea dezastrului.

CITEȘTE ȘI: Cine este REGELE ŢEPELOR date în mai multe restaurante din Spania

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » TRAGEDIE CUMPLITĂ! Cel puţin 19 copii AU MURIT şi 30 au fost răniţi în urma unui INCENDIU DEVASTATOR (VIDEO)