Antena Meniu Search
x

Ivanka Trump, fiica Preşedintelui ales al SUA, hărţuită în avion

Un bărbat a fost dat jos dintr-un avion după ce a hărţuit-o pe fiica Preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, Ivanka. Incidentul a durat preţ de câteva minute.

Un bărbat a fost dat jos dintr-un avion după ce a hărţuit-o pe fiica Preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, Ivanka. Incidentul a durat preţ de câteva minute.

Un individ a fost evacuat cu forţa dintr-un avion aflat pe pista aeroportului JF Kennedy din New York, după ce a agresat-o verbal pe Ivanka Trump, fiica Preşedintelui ales al SUA. TMZ a publicat şi o fotografie-amator cu Ivanka, în momentul incidentului.

Martorii spun că pasagerul şi-a pierdut controlul când a văzut-o pe fiica lui Trump pe unul dintre scaunele din avion. A devenit, brusc foarte agitat şi a început să strige.

Pe acelaşi subiect

"Tatăl tău ne ruinează ţara", a spus individul. "Ce caută ea aici? Ar trebui să zboare cu un avion privat!"

Ceilalţi pasageri spun că fiica lui Donald Trump l-a ignorat tot timpul şi a făcut eforturi pentru a-i distrage atenţia şi copiilor săi, care păreau speriaţi de reacţia bărbatului. Echipajul avionului a intervenit şi l-a dat jos pe individ, care a strigat: "mă daţi jos pentru că-mi exprim opinia?"

Ivanka Trump era în avion alături de copiii săi şi de câteva rude. Aeronava urma să plece de la New York cu destinaţia San Francisco. Din cauza incidentului însă, a întârziat decolarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Ivanka Trump, fiica Preşedintelui ales al SUA, hărţuită în avion