Antena Meniu Search
x

Video Britanicii au dat iama în baruri, pe plaje și în parcuri. Doar autoritățile mai par preocupate de coronavirus

Distracţie înainte de toate. În Marea Britanie, cea mai călduroasă zi de la începutul acestui an i-a scos pe oameni din case. Plaje, piscine, parcuri sau puburi, toate au fost pline. Pare că, în afară de autorităţi, nimeni nu-şi mai face griji din cauza cazurilor de coronavirus. 

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 22:19

Vezi și

Sunt imagini la care nu speram în urmă cu un an, când totul era închis din cauza pandemiei. Acum, mii de oameni au ieşit din case, să se bucure de relaxarea restricţiilor. Distracţie nu a fost doar pe plaje, ci şi în parcuri şi la terase. 

Kevin O'Callaghan, manager pub: Cred că oamenii sunt fericiţi să stea afară unde vor şi să fie serviţi ca şi cum ar fi la mese. Pentru noi, pub-urile cu spaţii exterioare, nu este o problemă.

În vreme ce majoritatea britanicilor s-au bucurat de o zi cu relaxare la soare, pentru un grup de şoferi curajoşi ziua a adus un eveniment pe cât de periculos, pe atât de distractiv: Competiţia anuală de salt peste maşini. Iar sute de tineri londezi s-au folosit de vremea bună ca să meargă la vaccinare la cel mai mare centru, abia deschis pe un stadion de rugby. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 75% din populaţia adultă a primit cel puţin o doză de vaccin, însă autorităţile britanice rămân vigilente şi ar putea amâna relaxarea restricţiilor, care era programată pentru 21 iunie. Asta pentru că tulpina indiană, mult mai contagioasă decât varianta iniţială a virusului, se răspândeşte tot mai rapid în Regatul Unit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Britanicii au dat iama în baruri, pe plaje și în parcuri. Doar autoritățile mai par preocupate de coronavirus