Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucătar român, găsit mort în casă, în Italia. Gheorghe locuia singur, după ce a fost nevoit să își aducă familia în țară din cauza pandemiei

Sfârșit dramatic pentru un bucătar român, în vârstă de 59 de ani. Bărbatul a fost găsit mort în apartamentul său din Cortona, Italia.

de Monica Palade

la 28.06.2021 , 13:29

Bucătar român, găsit mort în casă, în Italia. Gheorghe locuia singur, după ce a fost nevoit să își aducă familia în țară din cauza pandemiei - La Nazione

Anchetatorii cred că românul era mort de cinci zile când a fost descoperit. Alerta a fost dată de vecini, care au simțit un miros înțepător din locuința sa.

Chemați la fața locului, polițiștii au spart ușa și au intrat, făcând descoperirea. Primele cercetări arată că Gheorghe Igna ar fi murit din cauze naturale. Nu existau semne de intrare forțată în casă sau alte indicii care ar sugera vreo infracțiune.

Trupul românului a fost dus la morga spitalului Fratta, unde urmează să fie examinat pentru a se afla cauza reală a morții.

Articolul continuă după reclamă

Rămas singur, după ce a pandemia i-a trimis familia acasă

Drama este cu atât mai mare, cu cât Gheorghe rămăsese singur. Din cauza pandemiei, a fost nevoit să se întoarcă cu întreaga familie, soție, trei copii și un nepot, acasă, la Oradea, în România.

Cum restricțiile s-au ridicat, bucătarul a decis să se întoarcă în Italia, dar singur, pentru că nu știa încă ce urmează să se întâmple. A ajuns la Cortona, unde își închiriase apartamentul, unde și-a găsit sfârșitul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Bucătar român, găsit mort în casă, în Italia. Gheorghe locuia singur, după ce a fost nevoit să își aducă familia în țară din cauza pandemiei