Antena Meniu Search
x

Campioană la haltere, moartă de COVID-19. Reanna Solomon este prima victimă din Nauru a coronavirusului

Reanna Solomon, o cunoscută campioană la haltere a murit după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Ea este prima victimă din Insula Nauru a coronavirusului. 

de Cristina Dimulescu

la 07.07.2022, 09:53

Reanna Solomon, campioană la haltere.
Reanna Solomon, campioană la haltere. - Twitter

Reanna Solomon a devenit prima persoană care a murit din cauza Covid-19 pe Insula Nauru, una dintre cele mai mici ţări din lume. 

“Reanna Solomon, care avea doar 40 de ani, şi-a pierdut viaţa din cauza Covid-19”, a fost anunţul Federaţiei de Haltere din Oceania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preşedintele micului stat insular din Pacific, Lionel Aingimea, a afirmat anterior, fără să precizeze numele campioanei, că ţara a înregistrat la 1 iulie primul deces cauzat de coronavirus.

Pe acelaşi subiect

Cine era Reanna Solomon 

Reanna Solomon a câştigat două medalii de aur la Jocurile Commonwealthului, în 2002, la categoria +75 kg, şi s-a clasat pe locul 10 la Jocurile Olimpice. Solomon era căsătorită şi avea cinci copii.

Nauru, care are 11.000 de locuitori, are în prezent peste 4.100 de cazuri de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Campioană la haltere, moartă de COVID-19. Reanna Solomon este prima victimă din Nauru a coronavirusului