Antena Meniu Search
x

Galerie foto Casă distrusă de un constructor, după ce proprietarul a refuzat să-i plătească lucrarea, în Anglia

Un bărbat din Leicester, Anglia, care se află încă în vacanță, își va găsi casa fără acoperiș și cu o gaură uriașă în perete, după o dispută cu un constructor. Supărat că nu a primit 3.500 de lire suplimentar pentru lucrare, individul a decis să dărâme tot ce a construit.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 09.06.2021, 09:19

"Am plecat în vacanță, eram la 200 de mile depărtare când s-a întâmplat totul, marți. Am contactat poliția, care a spus că e o dispută și nu o infracțiune. Sunt încă în concediu și e greu pentru mine să rezolv totul de aici. Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrarea în februarie și erau multe de făcut pentru a deveni casa familiei noastre de șase persoane. Voiam o extindere de două etaje, un nou acoperiș, noi instalații electrice pentru a fi mai prietenoasă cu mediul. Din nefericire, am ales cel mai rău constructor", a povestit bărbatul, potrivit Metro.

casă

Așa arăta casa înainte de "lucrare"

Profimedia Images

Acesta a spus că după ce a refuzat să plătească constructorul, fiind nemulțumit de lucrare, a părăsit clădirea, iar schele au fost scoase de către firma care le deținea. Vecinii se plâng acum că strada a fost umplută de moloz. "Ei s-au apucat de treabă, au pus schele, aveau autorizație", a declarat unul dintre ei. Însă oamenii au observat că în loc să finalizeze lucrarea, constructorul a început să dărâme tot ce s-a construit. Aceștia, la fel ca și proprietarul, sunt supărați că operațiunea a distrus aleea pietonală din cartier. Incidentul a avut loc într-o zonă în care imobilele se vând cu aproximativ 500.000 de lire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Casă distrusă de un constructor, după ce proprietarul a refuzat să-i plătească lucrarea, în Anglia