Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Cascador, la un pas de moarte după un număr eşuat. A fost prins între două autoturisme, la 30 de metri înălţime. Britanicul a rămas paralizat

Un cunoscut cascador britanic a rămas paralizat după un număr eşaut, fiind prins între două autotursime la peste 30 de metri înălţime. 

de Ovidiu Cojocaru

la 04.05.2022 , 11:04

Jonathan Goodwin, fost concurent într-o emisiune de talente din Marea Britanie, este imobilizat acum în scaun cu rotile, potrivit declaraţiilor făcute de iubita acestuia, Amanda Abbington.

În numărul eşuat, el trebuia să scape dintr-o cămaşă de forţă în timp ce se afla cu capul în josla peste 30 de metri în aer, între două maşini suspendate. Din nefericire acesta nu a reuşit să facă asta şi a fost prins între cele două autoturisme, scrie BBC.

Cascadorul, la un pas de a-şi pierde viaţa

Articolul continuă după reclamă

„A căzut de 30 de metri și și-a pierdut un rinichi, și-a rupt ambii omoplați și și-a zdrobit ambele picioare. Avea arsuri de gradul al treilea, i-a rupt coloana vertebrală și i-a tăiat măduva spinării", a povestit iubita acestuia, Amanda. 

Cei doi se cunosc de mai bine de 10 ani, relaţia lor începând cu o serie de discuţii telefonice. Pentru prima dată ei s-au văzut la Viena, iar în vara acestui an au planificat şi nunta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Cascador, la un pas de moarte după un număr eşuat. A fost prins între două autoturisme, la 30 de metri înălţime. Britanicul a rămas paralizat