Antena Meniu Search
x

Video Catalonia suspendă permisul sanitar. Autorităţile spun că e lipsit de orice eficacitate în faţa Omicron: singura restricţie care se menţine

După UK, regiunea spaniolă Catalonia suspendă, de azi, permisul sanitar! În opinia autorităţilor, documentul este lipsit de orice eficacitate în faţa variantei Omicron.

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 11:47

Vezi și

Aşadar, de mâine, oricine poate intra în restaurante, baruri sau săli de fitness fără să prezinte dovada vaccinării. De altfel, în urmă cu două zile, autorităţile catalane au renunţat şi la limitarea numărului de persoane care pot fi admise în baruri au restaurante sau pot participa la reuniuni private. Iar săptămâna trecută, au ridicat şi interdicţia de circulaţie pe timp de noapte în mare parte a regiunii, inclusiv în Barcelona.

Deocamdată, singura restricţie care mai rămâne în vigoare se referă la discoteci care rămân închise. În plus, de luna viitoare Italia simplifică regulile de intrare în ţaraă. Persoanele vaccinate nu vor mai avea nevoie şi de un test suplimentar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Catalonia suspendă permisul sanitar. Autorităţile spun că e lipsit de orice eficacitate în faţa Omicron: singura restricţie care se menţine