Antena Meniu Search
x

Cauza morţii lui Leandro, nepotul actorului Robert de Niro, a fost făcută publică. Mama tânărului a făcut tristul anunţ

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, în vârstă de 19 ani, a murit după ce i s-au vândut pastile mixate cu fentanil, a spus mama lui pe reţelele sociale. Acesta a încetat din viaţă luni, anunţul fiind făcut chiar de mama sa.

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 13:20

Cauza morţii lui Leandro, nepotul actorului Robert de Niro, a fost făcută publică. Mama tânărului a făcut tristul anunţ
Cauza morţii lui Leandro, nepotul actorului Robert de Niro, a fost făcută publică. Mama tânărului a făcut tristul anunţ - Profimedia

Fiica cea mare a actorului, Drena De Niro, a anunțat luni moartea lui Leandro, spunând că familia a pierdut un „înger dulce”, dar cauza morții nu a fost împărtășită la momentul respectiv. Dar mai târziu, răspunzând la un comentariu de pe Instagram, în care cineva a întrebat cum a murit fiul ei, a scris: „Cineva i-a vândut pastile cu fentanil, despre care știau că sunt mixate, dar tot i le-a vândut. Așa că, pentru toți acești oameni care încă se năucesc în jurul vânzării și cumpărării acestei prostii, fiul meu a dispărut pentru totdeauna.”

Luni, De Niro a declarat într-o declarație că a fost „profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțe din partea tuturor. Vă rugăm să ne acordaţi intimitate pentru a ne plânge pierderea lui Leandro”, a adăugat el.

Băiatul a murit luni, la vârsta de 19 ani

Un purtător de cuvânt al poliției din New York a declarat pentru NBC News că poliția a primit un apel la 911 în jurul orei 14:23 duminică. Polițiștii au găsit un bărbat „inconștient” și „insensibil”, iar decesul a fost declarat de către serviciile de urgență.

Leandro a călcat pe urmele mamei și ai bunicului său în actorie. A avut roluri mici în A Star Is Born, The Collection și Cabaret Maxime. De Niro a adoptat-o ​pe Drena ca fiică în timpul căsătoriei sale cu Diahnne Abbott. Era fiica lui Abbott din căsătoria ei anterioară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Cauza morţii lui Leandro, nepotul actorului Robert de Niro, a fost făcută publică. Mama tânărului a făcut tristul anunţ