Antena Meniu Search
x

Caz dramatic în Italia! O femeie care era bătută și umilită zilnic de soțul român și-a făcut curaj și l-a reclamat la poliție. Bărbatul era gelos și nu se ferea nici de copii

Un român de 42 de ani din Italia a fost arestat de carabinieri, după ce nevasta l-a acuzat că o supune zilnic unor umilințe greu de descris.

Un român de 42 de ani din Italia a fost arestat de carabinieri, după ce nevasta l-a acuzat că o supune zilnic unor umilințe greu de descris.

L.M., rezident în Vairano Patenora, a fost arestat în această dimineață, după ce nevasta lui și-a făcut curaj și l-a reclamat la poliție. 

Femeia le-a povestit polițiștilor că soțul ei, extrem de gelos, o considera proprietatea lui, o lovea și o umilea aproape zilnic, o priva de orice fel de independență din punct de vedere economic, totul pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Bărbatul nu se ferea nici de copiii minori ai cuplului, femeia susținând chiar că era victima unor agresiuni de natură sexuală.

Românul a fost arestat, el fiind acuzat de maltratarea soției, de violență sexuală, de violență domestică, precum și de leziuni grave provocate soției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Caz dramatic în Italia! O femeie care era bătută și umilită zilnic de soțul român și-a făcut curaj și l-a reclamat la poliție. Bărbatul era gelos și nu se ferea nici de copii