Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz dramatic! O tânără a murit în brațele soțului și fiicei ei, la doar o zi după ce a fost mireasă: "Noapte bună, mami, te iubesc" (Foto)

O tânără mamă de 31 de ani a murit în brațele soțului și fiicei ei, la doar o zi după ce a fost mireasă și o lună după ce fusese diagnosticată cu cancer.

de Redactia Observator

la 02.01.2018 , 12:05

O tânără mamă de 31 de ani a murit în brațele soțului și fiicei ei, la doar o zi după ce a fost mireasă și o lună după ce fusese diagnosticată cu cancer.

Joe Savage, din Waterbeach, Cambridgeshire, a relatat povestea dramatică a partenerei sale Katie Salvage, care în octombrie anul acesta a început să simtă o durere la coaste, iar după câteva zile, pe 3 noiembrie, a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Medicii i-au scos doi litri de lichid din plămânul stâng, iar biopsia efecuată i-a dat verdictul cumplit.

Articolul continuă după reclamă

După numai câteva zile, pe 9 noiembrie, femeia a fost diagnosticată și cu cancer la sân, iar după ce, la interval de câteva săptămâni, a început să-și piardă vederea, medicii au mai venit cu o veste șoc: cancerul se răspândise până la cap.

Pe acelaşi subiect

“Era în fază terminală. Atunci a zis: Asta, mergem până la capăt”, a povestit bărbatul.

Deși erau împreună de 14 ani și aveau o fetiță de 4 ani, Chloe, cei doi nu erau căsătoriți, astfel că Joe a decis să o ceară în căsătorie.

Nunta celor doi a avut loc pe 30 noiembrie, la un spital din Cambridge, în prezența rudelor și prietenilor.

Îndeplinind o altă dorință a lui Katie, Jos și Chloe i-au stat alături până în ultima clipă. 

“Și ei și Chloe am dormit într-un pat, în salonul ei, după ce am oficiat căsătoria. Ne-am trezit într-o zi și Katie suferea. Ne-am apropiat de ea și am luat-o în brațe și pe ea, și pe fiica noastră. Ne-a spus: Vă iubesc pe amândoi. Chloe i-a răspuns la rândul ei: Noapte bună, mami, te iubesc. A murit în brațele noastre. A plecat prea devreme dintre noi“, a povestit îndurerat Joe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Caz dramatic! O tânără a murit în brațele soțului și fiicei ei, la doar o zi după ce a fost mireasă: "Noapte bună, mami, te iubesc" (Foto)