Antena Meniu Search
x

CAZ INEDIT: O studentă eminentă de la Oxford care şi-a ÎNJUNGHIAT iubitul ar putea scăpa de închisoare datorită "talentului ei extraordinar"

Lavinia Woodward, o studentă eminentă de la Oxford, şi-a înjunghiat iubitul în timpul unei dispute stropite cu alcool şi droguri, însă ar putea scăpa de închisoare, datorită "talentului ei extraordinar", scrie The Telegraph.

Lavinia Woodward, o studentă  eminentă de la Oxford, şi-a înjunghiat iubitul în timpul unei petreceri stropite cu alcool şi droguri, însă ar putea scăpa de închisoare, datorită "talentului ei extraordinar", scrie The Telegraph.

Lavinia Woodward, 24 de ani, şi-a întâlnit iubitul pe Tinder, însă, în timpul unei dispute ce a avut loc pe 30 septembrie anul trecut, pe fondul consumului de alcool şi droguri, a luat un cuţit de pâine şi i l-a înfipt acestuia în picior. Bărbatul a fost, de asemenea, atacat cu un laptop, pahare şi un borcan de gem, în timp ce se aflau la colegiul Christ Church de la Oxford.

Tânăra şi-a recunoscut fapta, iar judecătorul Ian Pringle a susţinut că, în mod normal, această infracţiune s-ar pedepsi cu închisoarea, dar el a decis să amâne cu peste patru luni sentinţa şi a lăsat să se înţeleagă că nu o va condamna la închisoare, deoarece aceasta "are un talent extraordinar".

Responsabilii Universităţii Oxford au decis, de asemenea, să accepte revenirea studentei la medicină, la cursuri, în toamna acestui an. Lavinia Woodward studiază chirurgia la Oxford.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » CAZ INEDIT: O studentă eminentă de la Oxford care şi-a ÎNJUNGHIAT iubitul ar putea scăpa de închisoare datorită "talentului ei extraordinar"