Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz șocant în SUA! 13 frați, legați de paturi de părinții lor, au implorat să li se dea mâncare și apă, după ce o tânără de 17 ani a reușit să fugă și să alerteze poliția (Foto)

Treisprezece frați au fost găsiți legați de paturi la reședința lor din Parris, California, după ce o tânără de 17 ani a reușit să fugă și să alerteze poliția.

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 15:01

Treisprezece frați au fost găsiți legați de paturi la reședința lor din Parris, California, după ce o tânără de 17 ani a reușit să fugă și să alerteze poliția.

Potrivit Daily Mail, cei 13 adulți și copii au implorat polițiștii să le dea mâncare și apă, după ce părinții lor, David Allen Turpin, 57 de ani, și Louise Anna Turpin, 49 de ani, i-au legat de paturi într-o cameră cu un miros "pătrunzător". Cei treisprezece frați, cu vârste cuprinse între 29 și 2 ani, au fost găsiți duminică dimineață, după ce sora lor, de 17 ani, a reușit să se dezlege, să fure un telefon și să alerteze poliția.

Poliția i-a arestat pe părinții celor 13, sub acuzația de tortură și punerea în pericol a copiilor.

Articolul continuă după reclamă

Una dintre vecinele familiei Turpin, Wendy Martinez, 41 de ani, a declarat că i s-a părut ciudat că acești copii erau lăsați să se joace în curte doar pe întuneric și că ultima dată când i-a văzut i s-au părut că erau "foarte albi și palizi la față".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

sua
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Caz șocant în SUA! 13 frați, legați de paturi de părinții lor, au implorat să li se dea mâncare și apă, după ce o tânără de 17 ani a reușit să fugă și să alerteze poliția (Foto)