Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce s-a arătat pe cer în timpul seismului puternic care a lovit Noua Zeelandă ! NIMENI nu are nicio explicație (VIDEO)

Noua Zeelandă este grea încercată, după cutremurul devastator cu magnitudinea de 7,8 pe scara Richter, care a lovit duminică coasta estică a țării.

de Redactia Observator

la 15.11.2016 , 13:52

Noua Zeelandă este grea încercată, după cutremurul devastator cu magnitudinea de 7,8 pe scara Richter, care a lovit duminică coasta estică a țării.

Mai multe clipuri video, înregistrate chiar în timpul seismului şi postate pe internet, arată cât de grav a fost seismul de duminică noaptea din Noua Zeelandă, cu epicentrul lângă localitatea Christchurch.

În imagini se văd pe cer lumini de culoare verde-albăstruie ca și cum ar fi avut loc o furtună în depărtare.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fenomenul nu este unul nou pentru seismologi, însă aceștia nu a nicio explicație clară. Lumini similare au fost filmate în China, cu aproximativ 30 de minute înainte de cutremurul puternic din Sichuan din 2008.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Ce s-a arătat pe cer în timpul seismului puternic care a lovit Noua Zeelandă ! NIMENI nu are nicio explicație (VIDEO)